diumenge, 20 de febrer del 2011

L’Artur Mas del Polònia i la “merda punxada en un pal”


Aquest dilluns passat, els del Polònia, es van superar. Amb el gag de l’Artur Mas demanant al Zapatero una merda en un pal, varen aconseguir plasmar en 3 minuts la sangria a la que esta sotmesa Catalunya per part de l’Estat Espanyol i van demostrar que el sistema autonòmic no funciona per Catalunya.

Tothom s’aprofita de nosaltres i dels nostres recursos.  Aportem un dineral a les arques de l’Estat Espanyol i a canvi ens en donen les engrunes. I mentre Catalunya pateix aquest dèficit d’ingressos, agreujat per la crisi, altres exigeixen el mateix tracte. D’això sen diu paràsits.

Ni concert econòmic ni hòsties!! Un  referèndum d’autodeterminació es el que ens cal. Si algun dia Catalunya aconsegueix ser un país independent, aleshores veurem que faran comunitats autònomes com Madrid o Galicia, que aporten també un dineral a les arques de l’estat, quan els hi toqui mantenir la resta del territori Espanyol i vegin reduïda la seva economia a xifres insostenibles. Demanaran també la independència? O seran les germanetes de la caritat?

Gaudiu del gag:

3 comentaris:

Garbí24 ha dit...

el vaig veure i el vaig trobar genial....una passada...massa real i tot.

murga ha dit...

un gag tant cert com esfereïdor. és per posar-se a plorar...

Cromlec ha dit...

garbi24: El gag feia riure, però la comparativa era tant real que, si et pares a pensar fredament, t'enfonses.

murga: Tens tota la raò, per posar-se a plorar.

Gracies a tots per comentar!!