dimarts, 27 d’octubre de 2009

Anem a collir castanyes

Ara que ha arribat la tardor ha arribat el moment de gaudir dels bolets i de les castanyes. A mes amb l’excusa pots fer un tomb pels boscos humits, plens de fulles que han anat caient i respirant aquest aire que tant es troba a faltar a ciutat.

Dissabte passat, per primera vegada a la meva vida, varem anar al Montseny a collir castanyes. Qui ho havia de dir que seriem capaços de collir 1kg 300gr de castanyes en dues hores.

Al ser la primera vegada varem cometre els típics errors del principiant. En un principi, al veure que el terra era ple de pellofes punxegudes buides, varem entendre que la gent les havia deixat allà un cop agafades les castanyes del seu interior. Doncs no!!! Resulta que primer cau la castanya i posteriorment cau la pellofa punxeguda.

Va ser espectacular. El terra era ple de castanyes i poc a poc varem anar omplint la bossa de roba que dúiem. A mig camí, un entrepà per dinar i de baixada una ultima repassada.

A la nit varem fer castanyes al forn i varen quedar boníssimes, i per acabar-ho de rematar ahir varem sopar crema de castanyes amb bolets .... per llepar-se els dits.

Algunes receptes amb castanyes: http://lafura.cat/suplements/arxius/ARXIUS/CASTANYA/DOSSI3.HTM

4 comentaris:

chinikein ha dit...

I ben bona que estava la crema! avui podem tornar a fornejar les castanyes que ens han quedat, i aquest cap de setmana a buscar-ne més!

Yasmina ha dit...

m'en llepo els dits!!!!
petoooons a tots tres!!

Anònim ha dit...

Sortosament, encara hi ha gent que no ha caigut a la trampa del Halloween!

線上免費試看短片a片 ha dit...

免費a片下載無碼
線上免費試看短片a片
a片免費看
a片下載
a片寫真
免費試看短片a片
a片
免費a片下載
校園美女a片影音視訊網
a片免費看