divendres, 3 de setembre de 2010

El col•leccionista de sorra


Col·leccionar sorra t’aporta una sensació privilegiada. El fet de poder tocar, observar i fins i tot olorar un grapat de sorra que uns dies abans era a milers de kilòmetres de casa, hem fa sentir afortunat.

La majoria de les sorres de la meva col·lecció no les he recollit jo, si no que amics, família i coneguts, de forma desinteressada, han dedicat uns minuts dels seus meravellosos viatges a pensar en mi i la meva estranya petició ... portam una mica de sorra i sobretot anota on l’has agafada si us plau!!

Es fantàstic veure com se les pensa la gent per poder dur la sorra; pots de sabó de l’hotel, ampolles d’aigua gastades, potets de vidre, paquets de kleenex, bossa de plàstic, etc.. I també quan te la donen i anotes on l’han agafada, la explicació que et donen de perquè aquella sorra, si era de platja, o d’un camí o d’un parc, etc..

Total que gracies a tota la gent desinteressada que hem donen un cop de ma en aquest moments tinc sorra de Malàisia, Senegal, Moçambic, Egipte, Escòcia, Uruguai, Vietnam, Tunísia, Jordània, Mèxic, New York, Colorado, Arizona, Perú, Galápagos, l’Alguer, Menorca i unes quantes mes que ara no hem venen a la memòria.

A tots, moltes gracies.

1 comentari:

Dan ha dit...

Docns mira. Jo també en tinc una d'aqustes col·leccions. I es tal com dius. Llàstima que ara ja no hi ha les capses dels rodets de fotografies. Aquella era una mida ideal per recollir i transportar!