dilluns, 27 de desembre del 2010

L’Ajuntament de Barcelona i la postal de Nadal


Anys enrere, quan el tema d’Internet encara estava en fase inicial, acostumàvem a rebre a casa diverses postals nadalenques de la família, amics, coneguts i, com no, la de l’Alcalde de Barcelona. Els últims anys les postals en paper s’han reduït, però encara n’ha arribat alguna.

Aquest any,  any de crisi i problemes econòmics pel país, el 99,99% de les felicitacions de Nadal que hem rebut han estat via correu electrònic. Avui en dia el Potoshop fa meravelles i, amb una simple foto familiar, pots fer coses increïbles.

He dit que el 99,99% de les felicitacions les hem rebut via correu electrònic perquè el 00,01% restant, en concret una postal, l’hem rebuda en paper i per correu ordinari. En aquest temps de crisi, en que a les empreses es reben postals amb comptagotes i tothom s’estreny el cinturo, la única postal en paper, que suposo que ha costat un munt de diners, ha estat la de l’Alcalde de l’Ajuntament de Barcelona.

No se quina es la intenció, però la meva primera reacció ha estat preguntar-me com poden gastar diners en això quan ens estan dient que la caixa esta buida. Crec que hi ha coses mes importants i maneres mes econòmiques de felicitar les festes al ciutadans i ciutadanes de Barcelona. I si no hi ha diners, doncs que pengin una felicitació al web de l’Ajuntament de Barcelona i solucionat.

En aquests temps de crisi, crec que la societat Barcelonina valora molt mes que l’Ajuntament mostri austeritat que el fet que enviïn una postal de Nadal a casa en format paper.

Per cert, BON NADAL!!

3 comentaris:

Anònim ha dit...

El cert és que la millor manera de felicitar-nos és fent bé la seva feina.


salut i peles

Catalina Cerdó ha dit...

Molt bona reflexió...

_MeiA_ ha dit...

Que passis molt bones festes!! i una bona entrada d'any!