divendres, 4 de març del 2011

El mon es ple de malparits i d’amics de les coses alienes


El mon es ple de malparits i d’amics de les coses alienes. He estat uns dies sense escriure al bloc perquè dijous passat hem vaig quedar col·lapsat i fins avui no he pogut asseurem a escriure quatre ratlles.

Fa uns dies van forçar el cotxe del meu germà, a Sant Andreu del Palomar, i li van fotre les claus de casa. Mentre miraven com canviar el pany i demanaven preu, al ser un pis de lloguer, varen passar uns dies. Uns dies fatals en el quals, sense adonar-se’n, aquests malparits amics de les coses alienes estaven controlant a quines hores eren a casa.

Dijous de la setmana passada van entrar al portal i van anar provant les claus robades als panys de les portes de la finca fins que una porta es va obrir, la del meu germà. En aquells moments no hi havia ningú a casa i els molt desgraciats es van endur tot el que van poder (TV, Càmera de fotos, el portàtil, etc..). No només van robar, sinó que van deixar la casa tota regirada.

Però no contents amb això, els molt desgraciats, es van endur records sentimentals del meu germà i de la seva parella. Records pels quals ells trauran quatre rals, però que a nivell sentimental no tenen preu.  Entre aquestes coses hi havia un disc dur amb les 12.000 fotos que havia fet el meu germà durant els últims 15 anys, un bastó africà de Moçambic i una espasa del senyor dels anells de col·leccionista.

Suposo que els objectes electrònics, inclòs el disc dur de les 12.000 fotos, ja els hauran formatejat i els hauran venut, però si algú veu un bastó africà com el de la foto d’aquí sota, a la part que no es veu hi ha un elefant tallat en fusta i os i la punta del bastó es d’os blanc, us agrairia que m’ho féssiu saber a través del bloc perquè es robat. La denuncia ja esta posada als mossos, però es molt difícil que trobin res de res.

Si algú ha vist o veu el bastó de la foto, feu-m’ho saber.

No saben el mal que han fet aquests desgraciats.

3 comentaris:

magazine.cat ha dit...

Sembla que no sigui possible que s’hagin atrevit a anar al pis desprès de robar-vos les claus, cada cop la cosa esta mes perillosa!
Espero recupereu alguna cosa, els atrapin i sobre tot els deixin tancadets per una bona temporada, encara que això, ja se que es poc probable!

Catalina Cerdó ha dit...

Em sap greu el que ha passat. També esper que recupereu el que pugueu.
Una abraçada!

Garbí24 ha dit...

i el pitjor de tot és que encara que els enxampin, tot el material ha desaparegut i a sobre no els hi fan res. Fa temps que pateixo, cada dia estem més insegurs