dijous, 10 de març del 2011

El penis humà tenia espines ..... quin mal!!

La pèrdua d'una part de l'ADN no codificant va permetre que el penis humà deixés de tenir espines, un tret físic que ens distingeix de les espècies més properes a nosaltres, com els ximpanzés  … Pel que sembla, aquests utilitzarien aquestes espines com una forma d'eliminar restes d'esperma d'altres mascles en el moment d'aparellar-se amb les femelles, un fet que amb la monogàmia es feia necessari. - (Publicat avui al diari ARA)

Aquest mati ho explicaven a RAC1 entre rialles i fa una estona ho he pogut llegir a l’edició digital de l’ARA. Realment em pregunto el perquè fa tanta gracia parlar dels òrgans reproductors masculins o femenins, per molt que tingui espines, i mes quan la noticia es basa en estudis científics. Es veu que els del Mon a RAC1 tenen el riure fàcil.

Aquest sistema de penis, amb punxes o amb espines, ja l’havia sentit anomenar en referència als gats. Es veu que ells també tenen el penis amb punxes i, quan copulen, no deu de ser gaire agradable per les femelles.

Us imagineu el penis del Rasputin ple d’espines?? ...... ai!!

8 comentaris:

Alyebard ha dit...

Doncs que acabarien xisclant igual.

Garbí24 ha dit...

estic content de que el meu no en tingui....i de moment sempre ha estat ben rebut...que duri

Srta. Tiquismiquis ha dit...

Riure parlant dels organs genitals te a veure en que alguns no deixen mai de ser crios... Ara penis amb espines... com que no fa gaire gràcia..

murga ha dit...

que n'ha estat d'intel·ligent l'ADN humà.

El porquet ha dit...

Jo només sé que a en Rocco Sifredi no li calen espines... i ai senyor si les tingués.

Cesc Sales ha dit...

aiiiiiiii

Unknown ha dit...

és la reacció anàloga a quan els nens parlen de culs. Jijiji, jajaja, ves quina vergonya!
Potser és que no hem crescut encara... però bé, la verita és que si t'ho imagines no és com per fer la imatge del sexe molt agradable, no...
Sincermaent m'alegro de l'evolució de l'espècie...

. ha dit...

A carai quines coses!

Mai hagués dit que sa coseta d'entre ses cames hagués pogut arribar a tenir ossos, cartílags o espines...

Però jo tinc un dubte, si avui en dia hi hagués espines allí... Es terme popular de sa carn i es peix per referir-se a s'home i sa dona... Naltros també seríem peix?