dimarts, 22 de març del 2011

La meva petita es a punt d’arribar


Hem costa concentrar-me. En menys de dues setmanes serem un mes a casa, en aquest cas una mes, i visc en un núvol d’emocions. Per un cantó sento felicitat però per l’altre un xic de por i de respecte pel que significa tenir un altre fill. Ho sabrem fer be?. El gran s’entendrà amb la seva germana?. Aquestes son algunes de les preguntes que hem venen al cap i que hem treuen el son.

Amb el nen, al ser el primer embaràs, va passar tot molt a poc a poc i tot ens venia de nou. La primera ecografia, la panxeta que comença a créixer, les visites al metge, etc.. Tot era un compte enrere i es va fer etern. Pel que fa a aquest embaràs ens ho hem pres amb mes calma i sense adonar-nos-en ja estàvem celebrant el Nadal amb una panxeta de 6 mesos.

Desprès de Reis varem començar a ser conscients que a l’abril serem pares de nou, de tot el que teníem  que preparar i de la nova etapa que començarem d’aquí uns dies. Serem pares de dues criatures meravelloses, el gran un nen de tres anys i la que ve de camí una nena, i tornarem a re- viure aquells moments meravellosos d’agafar el teu nen/nena i sentir-te el pare mes feliç del mon, que protegeix als seus petits i els cuida i mima perquè siguin molt feliços.

Ja queda poc.  

Quina il·lusió!!

11 comentaris:

Clidice ha dit...

Una hora ben curta i a gaudir de la novetat! :) Felicitats :)

El porquet ha dit...

Enhorabona. Ja està aquí, ja no la podeu aturar! Segur que ho fareu la mar de bé... o no diu això el petitó que ja teniu?

_MeiA_ ha dit...

Enhorabona papis!!!
Ha de ser una experiència única! disfruteu-la al màxim! Molta sort!

Carme Rosanas ha dit...

Enhorabona! I que tot vagi molt bé i que gaudiu molt dels vostres fills!

Garbí24 ha dit...

Com que ja hi he passat tres vegades....només t'haig de dir que cada vegada és més fàcil, o sigui que gaudeix del moment i no et preocupis per res. El més important de tot és cuidar bé a la mare, i això segur que ho faràs de meravella.

Unknown ha dit...

Ostres! Enhorabona! Deu ser tota una experiència... ja explicareu, ja!
Molts petons per a tots.

sargantana ha dit...

que maco que ho expliques!
m'has fet reviure sensacions propies

no t'amuinis per avançat..disfruta de cada moment i deixa que tot prengui el seu lloc dolçament.

per molts anys! i tinguen's al corrent, val??

magazine.cat ha dit...

Espero que tot vagi be, i que la arribada del vostre fill encara us ompli de més felicitat.

Cromlec ha dit...

En aquest moment, en que qualsevol cosa maca que et diuen et produeix un nus a l'estomac i t’humiteja els ulls, missatges com els vostres m'omplen de felicitat.

Moltes Gràcies amics blocaires!!

Alyebard ha dit...

A gaudir-ne molt! Que creixen molt ràpid!

Anònim ha dit...

Feia un munt o més que no passava per aquí! M'he mudat d'un blog a un altre i a l'altre no li puc posar la llista que es va actualitzant a mesura que la gent escriu als blogs... en fi..

FELICITATS!! Segur que serà una nena molt feliç amb vosaltres! Petons!!