dilluns, 28 de febrer del 2011

Els 110 Km/h i les arques de l’Estat Espanyol


L’Estat Espanyol ha decidit canviar, a partir del dia 7 de març,  la limitació de velocitat màxima en Autopistes i Autovies de 120 Km/h a 110 Km/h. Amb aquesta mesura, que es transitòria, l’Executiu Espanyol pretén estalviar benzina, ja que ho ha relacionat amb la pujada dels preus del petroli per les revoltes al mon àrab.

Quin disbarat!! A mi em sembla que mes que reduir el consum de benzina, el que faran es omplir les arques de l’Estat amb tot el que recaptin en multes. Perquè els radars els modificaran a 110 Km/h no?. Faran un bon calaix mentre duri la mesura “transitòria” i mes quan la gent esta acostumada a trepitjar l’accelerador a les autopistes i autovies.

Si realment el que volen es estalviar benzina o compensar la despesa que comporta, donat que el cotxe es un luxe, el que haurien de fer es apujar el preu del litre de benzina a les benzineres i d’aquesta manera cadascú decidiria si agafa el cotxe o el transport públic.

Aquesta actitud paternalista del Govern Espanyol, crec que fa un flac favor als ciutadans que cada cop estan mes monitoritzats i no permet que ells prenguin les seves pròpies decisions d’una forma responsable.

Per cert, la broma de posar adhesius a les senyals existents pujarà a 250.000 euros.

Vivim en una República Bananera.

5 comentaris:

Assur ha dit...

Cada cop estic més i més convençut que l'única fita de l'Administració és recaptar més i més i, pel que fa al govern socialista sembla, amb les darreres decisions que està prenent, que el seu lema sigui aquella dita: "Por el tiempo que me queda en el convento..."

Ah, però mira el que deia al diari divendres passat:

"El plan ADO de preparación de los Juegos Olímpicos de Londres contará en 2011 con 12.064.000 euros, un 13,4 % por ciento más que en 2010, en atención a que se trata de un año clasificatorio en numerosas disciplinas"

Per a això sí que hi ha diners!!!

Clidice ha dit...

Perdona però no hi estic d'acord: vivim en una MONARQUIA bananera, que és encara pitjor :( Per la resta bé :)

Garbí24 ha dit...

si es que ja no saben que fer per marejar-nos més, tenen sort que aquí qui mes qui menys te alguna cosa a perdre, que si no tindriem la gent al carrer com al nord d'Africa

El porquet ha dit...

És una autèntica estupidesa. Es pensen que ens poden enganyar? Si volen aplicar mesures d'estalvi energètic que comencin per a tenir polítiques clares i definides al respecte. A tall d'exemple et recomano

http://jordipujadas.blogspot.com/2011/02/cent-deu-gilipolles-per-hora.html

Anònim ha dit...

Tens raó, indignat Cromlec, amb el què dius. No hi ha manera que fotem una mica de sentit comú en tot plegat