dimarts, 30 de novembre del 2010

Encara no m’he tret el pitet!!


FC Barcelona 5 – Real Madrid 0

Quin dilluns mes llarg!! Tot el dia treballant i sense poder deixar de pensar en el tros de partit que es jugava ahir a la nit. Finalment van arribar les 20:00h i varem poder asseure’ns davant del televisor d’un bar, amb una cervesa a la ma, tot petant la xerrada per fer mes amè el temps d’espera.

Quines dues hores de futbol, quin nivell, quin toc de pilota i quin estil. Aquesta nova victòria contra el Madrid, amb aquest 5 a 0, fan del Barça d’en Pep Guardiola el millor de tots els temps. Va ser una classe d’humilitat pels que volien fer del clàssic una raó de ser i existir, un intent de justificar els calerons invertits, i que al final van acabar demostrant les seves mancances futbolístiques i personals.

Injustificables les accions antiesportives d’en CR7 i en Ramos. Encara que estiguis perdent per golejada contra el millor equip del mon, no pots actuar d’una forma tant violenta, fent faltes esgarrifoses a tor i a dret, i a mes a mes, agredint als contraris quan venen a recriminar-te la teva actitud.

Gran Barça i gran afició del Camp Nou!!


Visca el Barça i Visca Catalunya!!

3 comentaris:

Clidice ha dit...

Tens raó, mai s'havia vist un partit igual, ja tenim batalleta pels nostres néts :D

_MeiA_ ha dit...

Jo no sóc gens futbolera, però amb dies com aquests em sembla que tothom hi disfruta!
:)

Jep Quintas ha dit...

Jo vaig estar al camp...Ohhh! Ohhhhh!
Va ser absolutament impressionant.