dimecres, 3 de novembre del 2010

Torre de Vuit dels Castellers de Vilafranca


Veure un castell a plaça, en directe o per TV, et fa posar la pell de gallina i t’entren ganes de plorar de l’emoció que et transmet. Símbol de la nostra cultura i de la nostra terra, es un exemple de treball en equip, esforç i sacrifici.

Hem d’agrair que TV3, a traves del canal 33, faci difusió del mon casteller amb el programa Quarts de nou, i mes ara que s’ha presentat la candidatura dels castells com a  patrimoni immaterial de la humanitat.

Aquest cap de setmana, una vegada mes, el mon dels Castells ha fet historia. En aquest cas els Castellers de Vilafranca han descarregat la torre de vuit, un castell fins ara inèdit i d’una gran dificultat tècnica. Guaiteu si n’era de complicat que l’anomenaven “la bestia indomable”. 



Moltes felicitats Vilafranca!!


3 comentaris:

Clidice ha dit...

Espectacular! sobretot ara que fan servir la càmera zenital, amb uns plans increïbles des de dalt. Tens raó, posa la pell de gallina i les llàgrimes surten sense voler. :)

Cromlec ha dit...

Al concurs de Castells de Tarragona hem feia patir la camara Zenital. Si veies els castels per la TV, semblava que l'enxaneta estigues a punt de tocar amb el cap la camera.

Anònim ha dit...

Un moment històric! Ho vaig veure per TV i és relament molt emocionant. La reacció de tota la plaça en aconseguir-ho és el clar reflex de les emocions que desperta el món casteller.