dimecres, 29 de desembre del 2010

I ara, la factura de la llum



Però en que estan pensant?

Estem en una crisi de dimensions estratosfèriques, on un munt de gent esta a l’atur, on hi ha famílies que no tenen cap ingrés econòmic, on s’estan embargant vivendes a tor i a dret i la única solució que troben, per recaptar diners, es apujar el rebut de la llum un 9,8% de mitjana  a partir de l’1 de gener.

Crec que no cal dir que l’electricitat i en conseqüència la llum, tindrien que ser considerades un dret basic. Si la gent que no te diners amb prou feines pot pagar la factura actual, com pretenen que assumeixin aquest augment desmesurat? Deixant de comprar aliments basics?

Crec que hi ha altres maneres d’intentar superar la crisi. Caldria buscar maneres que no impliquin perjudicar als de sempre, als ciutadans que mes necessiten ser atesos.

Podrien posar unes bústies arreu del país, perquè la gent pogués proposar maneres imaginatives de retallar despesa. Possiblement torbaríem entre tots la manera de sortir de la crisi.

8 comentaris:

Carme Rosanas ha dit...

Penso exactament com tu, la llum és imprescindible, com la podrà pagar tota la gent que ja està en dificultats, ara mateix?

_MeiA_ ha dit...

No sé pas com acabarem, però hi ha molta gent que no pot pagar les factures actuals... doncs imagina't pagar les factures més cares. A sobre si treuen l'ajuda dels aturats... encara pitjor.

No sé pas el què pensen!!

Neandertal Total ha dit...

Jo crec que moltes vegades els polítics no saben ni per on bufa l'aire, però els importa un carall, ja que ells cobren una pasta.

A pagar els de sempre.

magazine.cat ha dit...

Totalment d’acord amb el que dius, un altra animalada a afegir a la llarga llista.

Malgrat tot, et desitjo un Bon Any!

GAIA ha dit...

Una vergonya i més en temps de crisi

Garbí24 ha dit...

Sempre es fa de la manera més fàcil...atacar a l'indefens. Haurien de fer-ho per trams i qui realment gasti molta llum que la pagui, evidentment sense tocar a les empreses que a la fi i al cap són les que ens donen feina

sànset i utnoa ha dit...

Proposo nacionalitzar La Caixa.

*Sànset*

Catalina Cerdó ha dit...

El que fa més ràbia és que encara sembla que se'n vulguin riure de tots. Que només pujarà el que val un cafè! diuen. No hi ha dret!