dilluns, 24 de gener del 2011

La paperera de la Plaça d’Orfila

 Fotografies fetes des de la paperera 

Desprès de mesos d’obres, amb tota la plaça aixecada i un munt de reclamacions dels veïns, finalment les reformes de la plaça d’Orfila s’han donat per acabades. Cada dia teníem que anar amb el nen a veure les excavadores, es veu que les obres son com un parc temàtic pels infants i per la gent gran, i fins que no va estar la plaça acabada varem passar revista diària a la excavadora.

Ahir, tot fent un vol, varem parar-nos al centre de la plaça per fer-ne una valoració i veure com havia quedat. De seguida ens en varem adonar que a la plaça tant sols hi havia una paperera i estava a una cantonada de la mateixa.

Us presento la paperera, la única paperera, de la Plaça d’Orfila de Sant Andreu del Palomar, a Barcelona.

En un primer moment van haver-hi reclamacions perquè afegissin mes bancs i per millorar la gestió del transit però, un cop acabada la plaça, no he sentit ningú que digues res de les papereres. En una plaça d’aquesta mida tindrien que haver-hi, com a mínim, 4 papereres, una a cada cantonada.

Mes val invertir els calerons municipals en papereres que en parterres moderns, com els que han muntat a una cantonada de la plaça.

5 comentaris:

Clidice ha dit...

I, al damunt, aquest model us durarà dos dies, ho sé perquè al meu poble han estat "vandalitzades" de mala manera. Tot allò que basculi és com un imant per a segons quins adolescents :(

òscar ha dit...

Ara m'ha vingut al cap que en papereres d'aquest estil, feiem partits improvisats de bàsquet a l'escola.

Ara mai no fallo quan hi tiro els papers a la del despatx.

rits ha dit...

darrerament hi passo molt per la Plaça Orfila i no m'hi havia fixat en lo de les papereres. La veritat és que és una mica trista, la plaça. Moderna però freda, freda...

chinikein ha dit...

Doncs si, han posat molts bancs, de diferents mides i formes, però de les papereres ningú se'n recorda... i mira que aquesta plaça és transitada i poblada... en dos dies estarà feta un fàstic... ah! no, que els de BCNeta entren fins a la boca del metro amb el camió per netejar.
Menys camions a les places i més papereres, si us plau!

El porquet ha dit...

Uiiiii, en un altre post, el del Puigmal, t'he dit que compartim aficions... veig que també compartim poble!!!

De ben a propet que he patit les obres de la Plaça Orfila!

Visca Sant Andreu de Palomar!

Per cert, m'he fet seguidor del teu blog, però no sé que passa que no surto en les fotos dels seguidors. Em trobo al final de tots sense foto i sense nom... aquell sóc jo! No sé que deu passar...