dimarts, 19 d’octubre del 2010

El Sant Andreu de Cap a Peus fa 30 anys


El Sant Andreu de Cap a Peus és el butlletí de l'Associació de Veïns de Sant Andreu de Palomar. Va néixer l’11 d’octubre de 1980 i és la publicació local més antiga de Barcelona publicada ininterrompudament. Amb més de 25 anys d’història, la revista dóna veu a les reivindicacions de l’AAVV per fer un Sant Andreu millor, tenint en compte el teixit associatiu. És una revista de referència per conèixer l'actualitat andreuenca. (Font AAVV de Sant Andreu de Palomar)

Enguany l’AAVV de Sant Andreu de Palomar esta de celebració amb els actes d’aniversari dels 30 anys del Sant Andreu de Cap a Peus. Pel que he pogut llegir aquest mati a la Vanguardia, es  la revista associativa mes antiga de Barcelona publicada sense interrupció. Jo ja fa temps que dedico mensualment una estoneta a llegir-la (es pot aconseguir els comerços del barri) per posar-me al dia de com estan les coses pel poble.

Us animo a llegir l’entrevista que li fan avui al Genís Pascual ( President de l’ AAVV de Sant Andreu de Palomar) i a la Georgina Rifé (Ex coordinadora de la revista) al diari La Vanguardia.

Entrevista a La Vanguardia

Web de l’AAVV de Sant Andreu de Palomar