dijous, 23 de desembre del 2010

¿La meva llengua? El Català!!


Un altre cop han tornat a agredir la nostra terra, la nostra cultura i la nostra llengua. Tot això, amb el permís del govern Català que no ha mogut ni un dit per salvaguardar la realitat nacional de Catalunya. Però els Catalans, tossuts i treballadors, continuem tirant endavant, tot eixugant-nos les llàgrimes dels ulls, pensant en com sortir d’aquest forat on varem caure fa tants i tants anys i  del qual encara no hem pogut sortir.

Perquè hem de seguir aguantant la gran xucladora de mamella, que es beneficia del nostre país i a canvi ens neguen els nostres drets econòmics, culturals i nacionals?

I que faran els nostres politics Catalans? Tancaran l’aixeta i no pagaran no un cèntim fins a aprovar el pacte fiscal? Seran valents i defensaran Catalunya, tot plantant cara a Madrid? Deixaran d’aplicar sentencies agressives contra el país, fins a les ultimes conseqüències? Ignoraran als partits Espanyolistes asseguts als escons del Parlament, que son els que estan encenent metxes contra Catalunya constantment? Seran valents i, en el cas de no aconseguir redreçar la relació amb Espanya, treballaran per assolir la Independència del País? No ho crec.

El que sento ara mateix es desànim i pena. Tot el que van lluitar els nostres pares i el que van patir els nostres avis, estem veient com es agredit constantment i ningú fa res per redreçar-ho.

¿La única solució? La Independència!!


Plataforma per la Llengua
http://www.plataforma-llengua.cat/

2 comentaris:

òscar ha dit...

És tota una guerra freda la que ens ha declarat aquesta gent.

Estaran els nostres polítics a l'alçada o caldrà, com gairebé sempre, que siguem nosaltres els de les iniciatives?

Anònim ha dit...

Algú va dir que seria més viable la independència que un concert econòmic com Déu mana.

Fins que això arribi, ens la aniran foten una rere l'altra.


salut i peles