divendres, 11 de març del 2011

Mourinho i el sensacionalisme barat de pa sucat amb oli



Surt a escàndol per roda de premsa. José Mourinho, entrenador del Reial Madrid, ha assegurat aquest matí que “si volen acabar amb el campionat, potser jo els ajudo i no convoco Casillas per al pròxim partit”. “Les regles no són iguals per a tots. Si no dones les mateixes oportunitats, la competició no és oberta”, ha dit el tècnic portuguès. – (Publicat avui a la versió digital de l’ARA)

Aquest senyor surt mes als diaris per les seves queixes, excuses i males maneres, que pels seu mèrits esportius amb seu club, el Reial Madrid. Cada dia que poses les noticies tot son critiques al FC Barcelona i insinuacions de tracte de favor.

Que no senyor Mourinho, que no, que el FC Barcelona te un súper equip i esta jugant un gran campionat. A mes, el Reial Madrid, amb vostè al capdavant, ha perdut partits on la previsió era que sortís com a clar vencedor i per tant vostès son els responsables dels seus resultats esportius. Tot son excuses i mes excuses.

Deixant pales diàriament la seva animadversió al Barça i criticant i menyspreant a equips i entrenadors que s’enfronten al Reial Madrid, no nomes produeix una mala imatge de vostè com a professional, sinó que crea una mala imatge del club que li paga la nomina a final de mes. Ja no es tracta de Barça o Madrid, es tracta de professionalitat.

Prou excuses i Visca el Barça!!

5 comentaris:

Garbí24 ha dit...

sort que tal com li van les coses tenim Mou per poc temps crec, que foti el camp cap a Itàlia i no haurem de escoltar tantes ximpleries.....és insuportable...però la gent se'l mira, que a la fi és el que ell vol.

Assumpta ha dit...

El problema és que sembla ser que no li va del tot malament... vull dir que el tio pot atacar tothom, queixar-se de tot, insinuar, ofendre... però ningú li para els peus.

I no em refereixo a ningú del Barça, és clar!! La postura més intel·ligent és no respondre, deixar-lo que vagi dient i que quedi retratat. El 5-0 que els hi varem endossar quan van venir al Camp Nou deixa bastant clar per què nosaltres anem per davant.

Em refereixo a la Federació, a la Lliga, al Comitè "del que sigui"... Aquest home pot estendre mentides, sospites, insults... sense que ningú li digui res? Si el 10% del que ha dit ell ho hagués dit un entrenador del Barça l'haurien sancionat a perpetuïtat...

Alberich ha dit...

Ha esdevingut un personatge digne de formar part de les tertúlies de Tele 5 amb la Belén Esteban i tota la colla de friks. No poso la mà al foc per dir que no acabarà anant-hi.
Salut.

El porquet ha dit...

Aquest senyor ja és una caricatura de si mateix.

Per la meva part, jo penso que no se li ha de donar tant de ressò a les seves paraules... ni que siguin perquè sembla un disc ratllat (però un disc d'aquells vells i dolents de Pimpinela)

Josep ha dit...

Si cobren el que cobren és perquè milions de persones els segueixen, veuen els partits i es compren el merxandaising. I per a que siguin "tan importants" cal que siguin notícia constantment.

Mourinho ho sap i actua en conseqüència.