dilluns, 6 de juny del 2011

Esquerra punt i a part


Ahir varem poder presenciar un altre escena de la tragicomèdia “ERC, la patacada desprès del segon tripartit”.

El Sr. Carod Rovira va decidir abandonar Esquerra per desafecció amb el projecte i distanciament amb l’actual direcció del partit. Feia temps que es veia a venir aquest divorci i, desprès de mesos de retrets entre els uns i els altres, realment no m’ha sorprès gaire.

Fa anys que Esquerra va decidir auto immolar-se i renunciar a ser un dels grans del panorama polític Català. Decisions com el segon tripartit, el vot de l’estatut i les baralles internes per liderar el partit, amb escissions com Reagrupament.cat o Solidaritat, han dut Esquerra Republicana de Catalunya a l’abisme i a una situació que, fruit de les ultimes eleccions municipals, te difícil solució.

La única solució possible es re inventar el partit per tornar a dur una proposta atractiva a la ciutadania. També aniria be renovar les cares i aportar sang nova a la direcció i als òrgans de govern del partit.

A Esquerra no li cal un punt i seguit, li cal un punt i a part.

3 comentaris:

Carme Rosanas ha dit...

A part i ben a part!

El porquet ha dit...

Fantàstic pas el d'en Carod. Esquerra ha de començar fent un foc ben nou, i això vol dir que cap cara de les actuals ha de ser visible.

Tot el que faci tuf a aquests darrers anys serà un fracàs i acabarà portant ERC a la residualitat política.

Clidice ha dit...

I, finalment, els que vam estar avorats per no combregar amb el projecte (vaja, amb rodes de molí), resultarà que no érem tan idiotes com ens deien. Veurem com ens en sortim del congrés de la tardor, que n'hi ha que s'han enganxat a la cadira amb Loctite.