dilluns, 10 de març del 2008

Chikilicuatre a Eurovisió

Durant anys s’han estat buscant formules perquè la llengua Catalana fos present al Festival d’Eurovisió. Primerament a traves de la selecció de l’Estat Espanyol i finalment com a representants d’Andorra, el país veí, amb el qual la nostra llengua va ser escoltada per milers d’Europeus.

Quan Eurovisió encara era un festival seriós, en Joan Manuel Serrat es va negar a participar-hi al ser-li prohibit cantar en la seva llengua, el Català. Va ser l’any en que Massiel va guanyar amb el ja famós “la la la”.

Ara que Eurovisió ja no es mes que un circ de freaks i que ja ha perdut interès com a possible plataforma pel reconeixement del Català, s’ha omplert de freaks. L’últim en entrar en escena es l’actor del programa d’Andreu Buenafuente, David Fernández, que enfundat en un vestit caspós d’Elvis es fa dir Rodolfo Chikilicuatre.

El mes fort es que en la selecció d’ahir a TV1, aquest personatge freak ha sortit escollit per representar Espanya a Eurovisió. Tal i com diuen els guiris “Spain is diferent”.

Us deixo amb el vídeo en qüestió:








http://www.youtube.com/watch?v=74mBEXL9UgM

Quin ridícul mare meva.

1 comentari:

Àlex S.Roca ha dit...

Encara que no haguessis escrit el post d'en Rodolfo Chikilicuatre t'hauria afegit a la meva llista d'enllaços! Gràcies per fer el mateix! i sort!