dilluns, 26 de gener del 2009

Jugar a ser Deu

Noticia:

“La hipòtesi de Parc Juràssic sembla cada vegada més a prop de fer-se realitat gràcies als enormes progressos tècnics dels últims anys i el descobriment de restes conservades en unes condicions extraordinàries. El mamut, l'ós cavernari i fins i tot el neandertal, tres espècies extintes fa mil·lennis, han avançat amb la recent seqüenciació de grans porcions del seu genoma, però el camí és encara llarg i està ple de dificultats ...” (El Periodico)

Hem fa gracia!! No cuidem l’entorn que ens envolta, inclosos animals i fauna, i ara volem ressuscitar una animals que es varen extingir fa milers d’anys. Si no vaig errat, aquestes especies no es van extingir per la ma de l’home sinó per la pròpia natura que va seguir el seu cicle i va evolucionar. No hem d’oblidar que els animals extingits a l’últim segle ha estat per la ma de l’home.

El mes fort de la noticia es que insinuen que l’objectiu de tot això es dur a la realitat un “Parc Juràssic”. Molt be, ara ens dedicarem a ressuscitar animals per tancar-los es gàbies.

En comptes de dedicar-se a manipular l’equilibri natural intentat fer ressuscitar mamuts, podrien dedicar els seus esforços en preservar el medi natural que ens envolta actualment.

http://www.elperiodico.cat/default.asp?idpublicacio_PK=46&idioma=CAT&idnoticia_PK=581611&idseccio_PK=1021

1 comentari:

Jesús M. Tibau ha dit...

tens raó, ja tenim prou feina a mantenir el que tenim entre mans. De tota manera, està bé que s'investigui, ja que potser podrem ressuscitar en el futur espe`cies que nosaltres mateixos em ajudat a extingir.