dimecres, 5 d’agost del 2009

Nomes ens faltava la zona blava per motos

Aquest mati, en començar a llegir la Vanguardia, d’un pel que no hem tiro el cafè per sobre.

Resulta que s’estan plantejant crear zones blaves al centre de Barcelona destinades a aparcar les motos i els ciclomotors. No n’hi havia prou amb la zona blava pels cotxes, la zona verda pels cotxes, l’ITV pels ciclomotors, etc.. que ara també tindrem que pagar per aparcar la moto a Barcelona.

I jo que pensava ... ai que macos aquests de l’Ajuntament que ens col·loquen als xamfrans zones reservades per poder aparcar la moto. I gratis!!.

Es cert que Barcelona si per alguna cosa es destaca en termes de mobilitat, es per la gran quantitat de motos i ciclomotors que utilitzen els ciutadans per desplaçar-se, però també es cert que aquesta realitat ajuda a descongestionar el transit dins de la ciutat.

El dia que tinguem uns transports públics(Metro, RENFE, Bus, etc..) adequats a les necessitats de Barcelona i rodalies, podrem començar a promocionar que la gent deixi els vehicles de motor a casa i utilitzi el transport públic.

Això ens evitaria embussos, contaminació, sorolls, però també l’Ajuntament deixaria d’ingressar una gran part de diners en concepte d’impostos, pàrkings de zones blava i verda, multes, etc..

Crec que es un peix que es mossega la cua i que finalment el que diuen es cert, viure a Barcelona costa molts diners.