dijous, 21 de gener de 2010

Un altre cop la SGAE

“La SGAE enfurisma al Ripollès a l’exigir als casals d’avis que paguin per fer us de la televisió." La Vanguardia.

En un article anterior ja vaig comentar la política de la Societat General d’Autors i Editors SGAE en l’afer recaptatori. En aquell cas feia referència als diners que es varen embutxacar amb la Marató de TV3 de l’any 2008. http://cromlec.blogspot.com/2008/12/la-sgae-i-la-marat-de-tv3.html

Si feu una ullada a l’article de la Vanguardia d’avui que fa referència a l’ SGAE, veureu que el titular del principi del post es tant sols la punta de l’ iceberg. Dia rere dia la situació es fa mes rocambolesca passant per barberies, casals d’avis, festes de pobles de 300 habitants, etc..

El que mes vergonya hem fa es que els artistes callen i no denuncien el que es un abús, que realment esta produint una reacció negativa envers les seves obres i la seva professió.

Fins a on arribaran amb aquest afany recaptatori?

La noticia: fes clic aquí.

1 comentari:

Dr Aliu Shadira ha dit...

$$$ Oferta de préstec urgent amb baixa taxa d'interès APLICA ARA $$$
Necessita préstec per pagar el seu deute i començar una nova vida? Vostè ha vingut al lloc correcte on es podrà obtenir finançament a una taxa d'interès molt baixa. Les persones interessades / empresa han poseu-vos en contacte amb nosaltres a través de correu electrònic per a més detalls.
Nom complet:
Data de naixement (dd-mm-dd):
gènere:
Estat civil:
Quantitat que es necessita:
durada:
Adreça:
Ciutat:
Província / Illa:
Zip / codi postal:
país:
Número de telèfon:
Ingrés mensual:
ocupació:
Correu electrònic: shadiraaliuloancompany1@gmail.com