dimarts, 23 de febrer de 2010

Els nostres Bombers – Els nostres Herois

Ricard Expósito, coordinador de les unitats GRAF en l’incendi d’Horta de Sant Joan (Terra Alta). «Demano respecte pels bombers –va dir–. El que no ha tingut alguna persona d’aquesta comissió. El primer que va filtrar els àudios [en què se sent les víctimes implorant auxili] s’hauria d’aixecar i sortir per aquesta porta. S’han saltat totes les fronteres de la dignitat».

«Som aquí no pel foc d’Horta, sinó per parlar d’un altre incendi que sembla que ha sigut intencionat. Eleccions 2010 és el nom d’aquest incendi que es vol extingir. Un foc mediàtic, polític, en què nosaltres no volem treballar. Els donarem formació [als polítics], però sàpiguen que surten contrafocs i que les previsions meteorològiques indiquen que durarà mesos i que les pluges arri­baran a l’octubre o novembre». Extret del diari El Periodico de Catalunya del 23/02/2010.

Admiro profundament la feina que fan els Bombers en la prevenció i extinció d’incendis als nostres boscos, ciutats, pobles ... Cal tenir-los molt ben posats per anar a fer-li front a un foc, que habitualment ha estat provocat i que pel fet de posar-t’hi al davant ja t’hi estàs jugant la pell.

Ara mes que mai la ciutadania hem d’estar al costat dels nostres bombers, de la feina que fan i de no permetre que ningú embruti el seu nom.

Llegint l’article del diari te n’adones que els Caps dels bombers son gent preparada i amb les idees molt clares.

Tant sols dir-vos Gracies.

Per mes informació:

http://www.elperiodico.cat/default.asp?idpublicacio_PK=46&idioma=CAT&idnoticia_PK=689890&idseccio_PK=1021