dimarts, 28 de desembre del 2010

Catalunya - Hondures

Si he de ser sincer, el partit d’aquesta nit no hem desperta gaire interès. La selecció d’Hondures, sense ganes de desmerèixer, no crec que sigui un atractiu suficient com per mobilitzar una gran quantitat d’aficionats, per molt que a la selecció Catalana juguin aquesta nit icones com en Puyol o en Busquets. A mes en Pique no juga perquè esta lesionat.

El fet de que ahir li demanaven a l’entrenador, que es Mexicà, noms coneguts de jugadors de la selecció d’Hondures perquè els aficionats poguessin ubicar-los en algun equip, no fa mes que confirmar el partit de costellada d’aquesta nit.

Els de RAC1 li van preguntar al seleccionador pel fet de la selecció catalana i l’home la va comparar amb la selecció d’una zona de Mèxic. Estaria be que als rivals que venen a jugar contra Catalunya, se’ls hi expliqui una mica el sentit de la selecció Catalana, mes enllà del futbol.  

El que hem va sorprendre ahir va ser el nostre seleccionador Nacional, el senyor Johan Cruyff, que als articles que escriu habitualment en comptes de parlar del partit d’avui, es veu que va parlar del FC Barcelona. Si el seleccionador Nacional no fa promoció del partit d’aquesta nit, que esperen que facin el aficionats?

Be, traient tot això, aquesta nit veure el partit per la televisió (suposo que el fan per TV3) i donaré suport a la nostra selecció nacional, la de tot un país, la selecció Catalana.

4 comentaris:

jpmerch ha dit...

No entenc gaire de futbol i comprenc la importància que té per a vosaltres tindre una selecció nacional, però com tu mateix apuntes, un partit contra la selecció d'Hondures no té gaire interés. Per altra banda hi haurà qui sabrà traure partit d'això en contra de Catalunya. Crec que en aquestes condicions és pitjor el remei que la malaltia.

òscar ha dit...

No li podem demanar a un equip de futbol que faci la feina que els polítics no poden (o no els hi deixen) fer. Però sí que, al menys, serveixi una mica de plataforma.

Jugar contra Hondures, amb tots els respectes, no crec que sigui una plataforma que ens catapulti massa lluny.

Cromlec ha dit...

Tens tota la raó òscar, no crec que partits com aquests ens aportin gaire mes que una estona de futbol a les festes de Nadal.

Aquest mati deien a la radio que alguns diaris ja l'han utilitzat per atacar el President de la Generalitat fins i tot.

Tant de bo algun dia poguem dir ben alt que la nostra selecció ha guanyat un mundial de futbol. Si fos aixi, voldria dir que Catalunya es alguna cosa mes que una provincia, a nivell oficial, perque duria implicit una serie de realitats nacionals molt diferents a les actuals.

Anònim ha dit...

Després de veure el partit es pot dir que la cosa va ser divertida


Però, certament, aspirem a alguna cosa més

Veiam si ara amb el Mas... Bon cop de Mas!!!