dimarts, 5 d’abril del 2011

El tampó de vodka, l’últim invent etílic!!

La policia de la ciutat alemanya de Tuttlingen ha alertat a l'opinió pública que una notícia falsa i absurda corre per la xarxa entre els adolescents: utilitzar tampons xops en vodka produeix embriaguesa i estalvia el compromès problema de tornar a casa fent pudor a alcohol. Els agents i fonts mèdiques asseguren que això és totalment fals i adverteixen als joves, sobretot a les noies, que l'alcohol pot danyar les parets vaginals i augmentar el risc d'infeccions. També s'ha detectat l'ús d'aquest mètode entre els nois, que s'introduirien el tampó per via anal. – (Extret de l’Edició Digital de LA VANGUARDIA).

Jo ja no entenc res. Introduir-se un tampó xop en vodka per la vagina o per l’anus es una animalada i demostra la desesperació del jovent per trobar noves experiències. Pel que he pogut llegir, també esta de moda introduir-se alcohol pel lacrimal de l’ull. N’hi ha per llogar-hi cadires.

En una societat on el jovent te de tot i prima la llei del mínim esforç, es normal que destinin el temps lliure a buscar la manera d’emborratxar-se o drogar-se sense que els enxampin i a veure qui arriba mes al límit.

Si aquests joves son el futur, anem apanyats. Es lamentable.

Si tot aquest enginy, que dediquen a inventar jilipollades, el dediquessin a fer coses profitoses per la resta de mortals, viuríem millor.

S’ha de ser jilipolles!!

4 comentaris:

El porquet ha dit...

Sense comentaris...

Per sort no tot el jovent té aquest nivell lamentable. N'hi ha alguns que treballen pel seu futur i el nostre.

El que passa és que aquests no ocupen gaires portades de diaris ni notícies sensacionalistes

jpmerch ha dit...

Supose que ho faran una vegada i ja no ho tornaran a fer, perquè això deu coure de mala manera.

Garbí24 ha dit...

l'únic que es torrarà es el que faci un cunnilingus......on arribarem!!!

sànset i utnoa ha dit...

sort que no els han dit que barrejant-ho amb cianur puja més...

*Sànset*