dijous, 19 de maig del 2011

La Consellera Rigau i la conciliació laboral familiar

“La consellera d'Ensenyament assegura que el "coixí" familiar és molt important per complementar la feina de les escoles i insinua que alguns pares ho permeten per tenir més temps lliure per a ells” – Publicat avui a l’edició digital de l’ARA.

Ho he sentit aquest migdia per la radio i no m’ho creia. Realment es pensa la senyora Rigau que tenim els fills a l’escola mes temps de l’habitual per tocar-nos la figa i el flabiol?. Potser la gent de classe mitjana - alta, com la majoria dels politics, poden fer això ja que les seves rendes els hi ho permeten, però la gran majoria dels que hem de deixar les criatures tantes hores a les guarderies, jardins d’infants  i escoles es perquè em de treballar.

En comptes d’insinuar que els pares preferim estar de farra que amb els fills, els que hauria de fer la senyora Rigau es reunir-se amb el Conseller d'Empresa i Ocupació (Sr. F. Xavier Mena) per poder dur a terme una conciliació laboral familiar en condicions a les empreses i no la realitat actual en que fem mes hores que un rellotge, pleguem quan quasi be ja es fosc i a sobre no ens queixem per poder dur un sou a casa.

Aquestes son les nostres necessitats Sra. Rigau i no les seves insinuacions que no ens duen enlloc.

1 comentari:

Lluís Bosch ha dit...

Penso que la senyora Rigau té com a referent la seva classe social, i li costa molt posar-se en d'altres situacions. Sóc mestre de primària i aquesta consellera està aconseguint el que ningú no podia imaginar: crear més desconcert que l'anterior conseller. Diuen que potser no retallarà la sisena hora, perquè es veu que els càlculs els van fer malament, però ja ho veurem. Es tracta d'una estratègia que no té res a veure amb l'economia ni la pedagogia, sinó amb l'ideologia: les escoles privades no eliminaran la sisena, i les empreses de serveis extraescolars es freguen les mans. I de passada, uns quants milers d'interins ens en anem a l'atur. Com que els aturats els paga Madrid, cap problema. Tot per Catalunya.