dimecres, 25 de maig del 2011

El PP i la intransigència ridícula i vexatòria


Maite Huerta, candidata a l'alcaldia del municipi alacantí de l'Alfàs del Pi (Alacant) mostra una postura intransigent davant una persona físicament discapacitada i davant l'ajuda que li presta una assistent de protecció civil en el moment de dipositar el vot en les eleccions municipals i provincials del 2011- LA VANGUARDIA

Amb aquest vídeo queda demostrada la intransigència i les poques formes de certs personatges que pul·lulen pel mon polític. Veient aquest vídeo he sentit vergonya aliena i tant sols cal veure la cara de la noia de protecció civil que no es podia creure el numeret de la candidata del PP.

Segons diuen alguns diaris, la suposada noia de protecció civil era una apoderada del PSOE que duia l’armilla per tapar la seva acreditació. Encara que fos així, el numeret d’aquesta personatge es dantesc.

I que diu l’amic Mariano?. Doncs res, com sempre.

Vergonyós!!

http://www.lavanguardia.com/politica/elecciones-2011/20110525/54161307722/una-candidata-del-pp-en-alicante-trata-de-impedir-el-voto-de-una-discapacitada.html

4 comentaris:

òscar ha dit...

Aquest matí he vist el clip per primer cop. La sensació que deixa es podria resumir en un "si no fes plorar faria riure".

Carme Rosanas ha dit...

Absolutament vergonyós!

magazine.cat ha dit...

Ja m'agradaria trobar-me-la per dir-li tres coses ven dites, a aquesta aprenent de pija.
Deplorable, vergonyós, amb persones com aquesta tenim un futur molt incert :(

. ha dit...

Oi que són demòcrates? (mode ironia: ON)